Boosta din cykelträning med ett cykelpaket hos oss!

Varför inte testa Gränna som ligger strax norr om Jönköping där Vätternrundan passerar, nu när utlandsresor till branta backar i alperna eller Mallorca inte längre går att genomföra. Här finns gott om färdiga cykelrutter som utmanar både rutinerade cyklister och motionärer. Här erbjuds både branta uppförsbackar, kittlande nedförsbackar, stigar att njuta av, vackra bokskogar och fantastiska vyer över Vättern. Här finner du allt du behöver oavsett om du gillar mtb, landsvägscykling eller gravelbike.

Hos oss får du en härlig upplevelse i ett område som blommat upp och nu är en av Sveriges bästa cykeldestinationer. Efter avslutat träningspass slappnar du av i vårt sköna hotell där vår diplomerade köksmästare Martin laddat med massa god mat till kvällen.

Vi erbjuder olika cykelpaket under hela våren. Du bor på vårt fina nyrenoverade hotell med övernattning i enkel- eller dubbelrum. Givetvis erbjuder vi en station för cykeltvätt och säker förvaring av cyklar under natten.

Är ni ett kompisgäng, eller en förening? Hör av er så kan vi sätta ihop ett anpassat paket efter era önskemål.

Våra olika cykelpaket:

Cykelgourmand
Bokningsbart från 31 augusti

Kom tidigt om ni vill. Vi förvarar ert bagage tills incheckning är möjlig. Medan ni ger er ut på er första cykelträning förbereder vi kvällens trerätters middag inspirerad av säsongen. Priset inkluderar övernattning i dubbelrum, middag och en härlig hotellfrukost.

Pris från 1.375:-/person*

Cykelgourmand – weekend
Bokningsbart från 2 oktober
Bokas på 0390-108 20 eller reception@grennahotell.se

Väljer ni att komma redan på fredagen och stanna till söndag så bjuder vi på fredagens övernattning om ni samtidigt bokar en trerätters på fredagskvällen i hotellets matsal.

Priset inkluderar övernattning i dubbelrum, middag på lördagskvällen och en härlig hotellfrukost båda dagarna.

Pris från 1.395:-/person* samt kostnad för trerätters på fredagskvällen.

*För enskilt boende i rumskategorin tillkommer 400:-

OBS! Allergier eller vegetarisk kost behöver ni anmäla senast fem dagar innan ankomst.

Här finns gott om färdiga cykelrutter som utmanar både rutinerade landsvägscyklister och cykelmotionärer som vill ta sin cykelträning till nya nivåer. Du kan även anlita en lokal guide som anpassar turen efter önskemål om intensitet, nivå och målbild. Tips på rutter/guider etc finner ni här:

https://cyclingjonkoping.com/en/routes/

https://jkpg.com/sv/granna/granna-mtb/

https://cyclingjonkoping.com/en/

http://cykellycka.se/

https://happyride.se/turtips/786/

Hos Sportson i Jönköping https://www.sportson.se/butik/jonkoping kan du få hjälp med service av cykel, reservdelar och om det behövs kan du hyra mtb, landsvägscykel och gravelbike.

BOKA PAKET

Boka på reception@grennahotell.se eller ring oss på 0390-10820

Alternativt

Välj först rumstyp och i nästa steg välj önskat paket.

Boka på info@grennahotell.se

eller ring oss på 0390-10820