Helgmeny

OBS under juli och augusti så har vi sommarmeny. From september startar avsmakningsmeny igen!

Vi väljer att inte att jobba med statiska menyer, då vi anser att om man måste ha en specifik råvara under
en längre period så behöver man hitta dem utanför landets gränser.
Då är vi en del av problemet och inte en del av lösningen.

Under helgerna serverar vi en fast femrätters meny där producenter
helt styr vad vi kommer att servera.
Allt beror på säsong, fångstmetod, tillgång och hållbarhet.

Vi väljer att använda lokala råvaror till största möjliga mån men med smaksättare
och vissa råvaror samt inspiration från olika kök i världen.

Jag kan tycka att ”lokala råvaror” är ett ganska diffust begrepp och det kan vara svårt att veta exakt vad det betyder.
Så när vi pratar om lokala råvaror så menar vi varor som är producerade i Sverige.

Menyn skrivs på fredagar och formas utifrån de råvaror vi har tillgängliga.

Målet är att driva en hållbar restaurang där råvaror i säsong får ta plats.

Martin, Kökschef

Fem serveringar 895:-/person

Restaurangen är öppen fredag och lördag för alla och serveringen startar kl 19:00.
Boka bord gör ni på 0390-108 20 eller maila till
restaurang@grennahotell.se

Förfrågan

    Namn: *

    Företag: *

    Epost: *

    Telefon: *

    Ankomst:

    Avresa:

    Aktivitet:

    Deltagarantal:

    Meddelande:

    Köket på Grenna Hotell

    Vi ser fram emot ert besök, varmt välkomna!