
Nästan som ett besök hos oss! Beställ innan den 28 december kl 13:00 och hämtning av er nyårsmiddag sker på nyårsafton mellan kl 12:00 – 14:00.
För en vegetarisk meny maila oss så skickar vi den.
Självklart medföljer instruktioner om upplägg och tillvägagångssätt.
Förrätt
Råstekt hummer med tomat, kräm på klon från hummern, saltrostade mandlar,
chili- & citroninlagd avokado, brynt smörpulver, skaldjurssås & chips på pilgrimsmussla.
Rekommenderad dryck: Christine-MariéBlanc de Blanc Brut, 2016,
Nr 7707 på Systembolaget
Varmrätt
Svensk oxfilé med vinägerblommor & glaserad champinjon fylld med tryffelmajonnäs.
Serveras med vinägersås & brödflarn toppat med råa champinjoner,
picklade senapskorn & finriven gruyere ost.
Rekommenderad dryck: Gardo & MorrisReserve Syrah, 2019,
Nr 20031 på Systembolaget
Dessert
Bakad chokladpastej serveras med hallonkräm, blåbär, flarn, hallonmaräng,
lemoncurd, karamelliserad vit choklad & hallonglass.
Rekommenderad dryck: Vintry’s Madeira Fine,
Nr 7882 på Systembolaget
595:-/person
Lägg till 3 snacks till fördrinken
-Tartelette med skagröra toppad med löjrom från Kalix-
-Tartelette med pepparotskräm & löjrom från Kalix-
-Macarons fyllde med vispad anklever, portvinslök & vattenkrasse-
225:-/person
Öppettider:
Tis-Tors: 18-21
Fre-Lör: 18.30-21.30
Boka bord på 0390-10820
eller maila oss på reception@grennahotell.se
Vi ser fram emot ert besök, varmt välkomna!