En glad påsk full med njutning i sex serveringar!
Kom ner på Ribbagårdsgränd på Långfredagen eller Påskafton och njut av en meny
i sex serveringar med ett härligt dryckespaket!
Serveringen startar kl 18:00 båda kvällarna.
Snacks
-Råbiff på brioche med äggula, grillad gräslöksmajonnäs, rostad lök & shimejisvamp
-Tartlett med blomkålskräm & havskräftamousseline
-Maräng med vispad anklever, äpple & hasselnötsolja
Lax
Lättgravad & sotad lax med päron, yuzublommor, misoemulsion,
bovete, koriander & sojasmör
Matjessill från Norröna
Matjessill med potatis, äppelrökt gräddfil, brynt smör, isad silverlök,
jordärtskockachips, västerbottenost, brynt smörpulver & pocherad äggula
Mjölkko från Östergötland
Biff från mjölkko, hasselnötsblomma, krispig lök, jordärtskockakräm & tryfflad vinägersås
Piggvar
Bakad piggvar med pilgrimsmousselin serveras med ostrontartar toppad med löjrom från Kalix,
gurksallad, blomkålsterrin, rökt broccolikräm & rostad havsgrädde
Kokos
Kokosmousse med mango, mandelsmulor, mangokräm & vaniljglass
795:-/person
För större sällskap har vi en perfekt bussparkering på bästa plats precis utanför hotellet. Maila oss för mer information samt gruppmeny på info@grennahotell.se
Boka bord på 0390-10820
eller maila oss på reception@grennahotell.se
Vi ser fram emot ert besök, varmt välkomna!