GRENNA HOTELL SÖKER RECEPTIONIST

Nu söker vi DIG som vill bli en del i vårt härliga team som skapar atmosfären på Grenna Hotell. Här har vi alla spring i benen och drivs av arbetsglädje, nyfikenhet och passion.

Har du en naturlig känsla för service och kvalitet? Är du dessutom flexibel, noggrann och driftig? Då vill vi träffa dig! Nu söker vi på Grenna Hotell en kollega till vår reception.

Vi tror mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja högt. En viss erfarenhetsgrund ifrån serviceyrken att utgå ifrån är dock nödvändig i denna roll då du snabbt kommer få mycket eget ansvar, men det viktigaste är du.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i reception där du har arbetat med in- och utcheckning, kassa och bokningar, likaså meriterande om du arbetat med servering eller konferensservice. Hos oss kommer du att arbeta med hotellfrukosten, servering i vår restaurang, konferensservice samt vissa administrativa uppgifter och vi förväntar oss att du med ditt öga för detaljer och kvalitet bidrar till att hålla hotellet i bästa skick.

Vi är ett personligt hotell med ett öppet härligt team som jobbar nära varandra där en grundförutsättning är att vi alla hjälps åt, oavsett avdelning, för att kunna leverera en upplevelse att drömma sig tillbaka till för våra gäster. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, strukturerad, initiativtagande och arbetar effektivt.

Det är meriterande om du har arbetat inom restaurang, konferens eller hotelladministration tidigare. Dessutom talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Praktikaliteter:

Arbetsort: Gränna
Omfattning: 75 – 100%
Arbetstid varierar alla dagar mellan 06.00-24.00 inklusive varannan helg.
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

För frågor om tjänsten, kontakta oss på reception@grennahotell.se

Urval kommer att ske löpande så vänta inte!

Välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!