Vi värdesätter det personliga mötet med andra människor. Därför bjuder vi in till en perfekt miljö för ditt företags sammankomst. Allt från större konferenser till givande möten i en mindre grupp. Vår ambition är densamma som din – att skapa en så lyckad konferens som möjligt.

lambert3
Fröken Lambert

Ett inspirerande rum med en Taffel från 1800-talet som har en väldigt rolig historia, fråga gärna receptionen.

Här kan du konferera upp till 30 personer i biosittning, äta middag privat med dina vänner eller varför inte fira bröllop? von Dübens lilla matsal angränsar.

Salongen

Vår härligt ljusa konferenssal Salongen med storslagen historia och en eldstad att Instagramma. Rymmer 70 personer i biosittning.

Ribbagården

Vår luftiga matsal som angränsar till trädgården och vår stora terrass går lika bra till föreläsning som för festvåning. Här hittar ni också vår bar med lounge.

Styrelserummet Lilliestråle

Lilliestråle ligger på entréplan och är utrustat med ett gediget bord för 10 personer. Blädderblock, whiteboard och trådlös uppkoppling till en stor skärm. Lilliestråle är en perfekt lokal för ert styrelsemöte eller det mindre personliga mötet. Lokalen kan även dukas upp för middag och passar därför utmärkt för de som vill konferera och äta i samma lokal.

Har ni några andra tankar eller idéer? Tveka inte att kontakta oss så ser vi till att ert möte och vistelse på Grenna Hotell blir oförglömligt.

0390-108 20
bokning@grennahotell.se