Starta helgen på bästa sätt, checka in en fredag på Grenna Hotell!
Kvällen inleds med en fördrink att avnjuta i vår mysiga lounge,
därefter har vi dukat upp von Dübens Salong för kvällens
middagsupplevelse – en oförglömlig avsmakningsmeny på minst 8 rätter.
Vistelsen avslutas med härlig hotellfrukost på lördagen.
Bokningsbart 2 september – 19 december
OBS! Fullbokat den 20/9 & 27/9
Fördrink.
Klockan 18.30 serveras en fördrink i baren.
Avsmakningsmeny
(exklusive dryck)
Klockan 19.00 serveras kvällens middag. Menyn är skapad av
kökets diplomerade kökschef, semifinalist i
Årets Kock 2020, finalist i Årets Kock 2021 och en av kandidaterna
i svenska uttagningen inför Bocuse d´Or 2024.
Råvarorna är noga utvalda, ofta svenska och lokala
samtidigt som inspirationen kommer från hela världen.
Övernattning
Sov gott i något av våra unikt inredda rum och vakna utvilade.
Frukost
På morgonen dukar vi upp en härlig frukostbuffé med bland annat nygräddade våfflor.
Pris från 1845:-/person med del i Dubbelrum
OBS! Allergier eller vegetarisk kost behöver man anmäla
senast sju dagar innan ankomst.
Vid bokning via vår hemsida:
Välj först önskad rumskategori och välj sedan till önskat paket.
(Paketet visar sig först efter att ni valt rumskategori)